Aptieka1 “Divdesmitgades sarunas” Kurzemē

Aptieka1 cikla “Divdesmitgades sarunas” 1. sērija ir klāt! Sarunas viešņas pārstāv Kurzemes novadu, kurš var lepoties ar daudzām aptieka1 aptiekām – katra ar savu raksturu, stāstu un vīziju. To aptieku skaitā, kas aptieka1 savienībā ir jau 20 gadus un sadarbojas kopš pašiem pirmsākumiem, ir Liepājas Centra aptieka, kas ir lielākā aptieka visā Liepājas apkaimē. Aptiekā ir arī ļoti liels kolektīvs, kas apvieno gandrīz 20 cilvēku, turklāt šajā aptiekā medikamenti tiek gatavoti arī uz vietas. Arī Brocēnu aptieka ir gājusi visu 20 gadu ceļu kopā ar aptieka1! Lai arī mazāka, tomēr ar skaidru misijas apziņu un lielu nozīmi vietējā sabiedrībā! Turklāt arī Brocēnu aptiekā pieejami uz vietas gatavoti preparāti!

 

Noskatieties Paula Timrota sarunu ar Liepājas Centra aptiekas līdzīpašnieci, farmaceiti Inesi Vīriņu un Brocēnu aptiekas īpašnieci, farmaceiti Sarmīti Freibergu jau tagad!

Aptieka1 “Divdesmitgades sarunas” skatāmas aptieka1.lv jaunumu sadaļā, kā arī aptieka1 kanālos sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Youtube.