Dzintra Zeltkalne: “Farmaceita profesija – manas dzīves uzdevums!”

Aptieka1 cikla “Divdesmitgades sarunas” 4. sērijā uz sarunu aicinājām Zeltkalnes aptiekas īpašnieci, farmaceiti Dzintru Zeltkalni. Stāstot par farmaceita profesijas izvēli, Dzintra saka: “Lai arī sākotnēji biju vēlējusies kļūt par pediatri, dzīve mani ir aizvedusi tieši uz farmaceita profesiju. Un ar gadiem esmu sapratusi, ka tā ir mana īstā vieta. Tagad, veroties atpakaļ un izvērtējot it kā nejaušos dzīves notikumus, saprotu, ka tiku virzīta uz šo profesiju! Es ticu, ka mums, nākot pasaulē, katram ir savs uzdevums un ceļš, un, ja cilvēks dara to, kas viņam ir nolemts, viņš savā ceļā saņem palīdzību un atbalstu!”

Būtisks atbalsts un Dzintras kompanjons jau 20 gadus ir aptieka1 neatkarīgo aptieku apvienība, kas palīdz nodrošināt gan modernizāciju un digitālos risinājumus, gan klientiem izdevīgos piedāvājumus un atlaides. Kopš Zeltkalnes aptiekas dibināšanas pirmsākumiem 1995. gadā farmācijas jomā daudz kas ir mainījies – ne vien digitālie risinājumi, bet arī ievērojami mainījies ir medikamentu un uztura bagātinātāju klāsts, turklāt mainījušās arī klientu vēlmes un vajadzības. To visu veiksmīgi nodrošināt un sekot līdzi arī ir vieglāk uzticamā komandā ar aptieka1 apvienību.

Ikvienam farmaceitam, kas domā par savu aptieku, Dzintra iesaka uzdrošināties. Protams, jāizvērtē dažādi racionālie faktori un iespējas. Tomēr vadīt savu uzņēmumu, savu aptieku – tā ir ļoti īpaša sajūta! Arī aptieka1 pulkā ir vairākas pavisam jaunas aptiekas, ko ar apvienības atbalstu dibinājuši jaunie farmaceiti, kuri rāda pozitīvu un iedvesmojošu piemēru citiem.

Noskatieties visu  Paula Timrota un Zeltkalnes aptiekas īpašnieces, farmaceites Dzintras Zeltkalnes sarunu:

Aptieka1 “Divdesmitgades sarunas” arī turpmāk skatāmas aptieka1.lv jaunumu sadaļā, kā arī aptieka1 kanālos sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Youtube.