Inese Vīriņa: “Farmāciju iemīlēju tās īpašās smaržas dēļ!”

Aptieka1 cikla “Divdesmitgades sarunas” 2. sērijā tiekamies ar Liepājas Centra aptiekas līdzīpašnieci, farmaceiti Inesi Vīriņu. Inese stāsta: “Lai arī vidusskolas laikā gribēju doties studēt latviešu valodu un literatūru un kļūt par latviešu valodas skolotāju, dzīves ceļš mani aizveda līdz farmācijai. Varētu teikt – farmāciju iemīlēju tās īpašās smaržas dēļ! Viesojoties atvērto durvju dienā Farmācijas fakultātes Farmokognozijas nodaļā, viss smaržoja pēc zāļu tējām, un tas mani iedvesmoja studēt farmāciju. Tā sākās mans ceļš farmācijā, un, atskatoties atpakaļ, varu teikt – esmu tieši tur, kur man jābūt!
Lielākais prieks, ko saņemu kā farmaceite savā darbā, ir iespēja palīdzēt cilvēkiem. Tas ir vislielākais gandarījums – spēt atrast cilvēkam tieši to, kas viņam noteiktajā brīdī ir ļoti nepieciešams. Turklāt, vadot savu aptieku, ikdienas darbā un šajā garajā pieredzes ceļā lielu enerģijas devu man sniedz mani darba kolēģi – mūsu sarunas un sirsnīgā komunikācija.”

Vairāk uzziniet Paula Timrota un Liepājas Centra aptiekas līdzīpašnieces, farmaceites Ineses Vīriņas sarunā:

Aptieka1 “Divdesmitgades sarunas” arī turpmāk skatāmas aptieka1.lv jaunumu sadaļā, kā arī aptieka1 kanālos sociālajos tīklos Facebook, Instagram un Youtube.